تنها چیزی که در عصر نظارت همه جانبه لازم است: جدیدترین ایمپلنت های حلزونی به افراد امکان شنود مستقیم آیفون شان را به وسیله ی عصب حلزونی خود فرد، فراهم می کنند. اپل به همراهی تولیدکننده ی ایمپلنت حلزونی، یک نسخه ای را برای آیفون ایجاد کردند که در پردازنده های نسل جدید Nucleus 7 استفاده می شود. این امپلنت ها همچنین قادر به پخش موزیک و برنامه های Netflix هستند.
این تکنولوژی برای اولین بار در سال ۲۰۱۴، هنگامی که در سمعک های Starkey Halo و ReSound LiNX استفاده شده بود، رونمایی شد. اما این، اولین باری است که این دستگاه به سیستم عصبی مرکزی متصل می شود.
برخی از این ایمپلنت های حلزونی امکان اتصال به بلوتوث را نیز دارند، در این صورت لازم است که کاربر از دستگاهی اضافی برای ارتباط با سیگنال های دیجیتالی استفاده کند و از این طیق سیگنال های رادیویی را بشنود. این تکنولوژی به سادگی می تواند سیگنال درست را به مغز انسان انتقال دهد.
این روش، روش بهتری برای استفاده از بلوتوث است. هدست های بلوتوثی تا اوایل قرن ۲۰۰۰ بسیار رواج داشته اند اما دارای عمر باتری بسیار کمی بوده اند.
در سال ۲۰۱۴ تکنسین های اپل روشی را برای پخش صدا به وسیله ی مدلهایی بلوتوثی کم انرژی تر همانند FitBits انجام دادند. در حال حاضر دستگاه های کوچکی همانند سمعک- به آنها اپل ایرپاد نیز گفته می شود- می توانند سیگنال های صوتی را از طریق باتری بسیار کوچکی به اندازه ی یک قرص آسپرین، پخش کنند.
ارجحیت این دستگاه نسبت به هدست های بلوتوثی این است که دارای سیگنال های صوتی بسیار فشرده است و می تواند صدای بهتری را نسبت به هدست های بلوتوثی در اختیار افراد قرار دهد. به نظر نمی رسد که این دستگاه مشکلی را برای استفاده کنندگانش بوجود بیاورد زیرا این دستگاه تنها تعداد محدودی از فرکانس ها را در گوش تحریک می کند- به خاطر کیفیت پایین صدای هدست های بلوتوثی، این ایمپلنت های حلزونی برای افرادی که واقعا کم شنوا هستند، بسیار مورد استقبال قرار گرفته است.
احتمالا تکنولوژی مدلهای جدید پخش صدا، توسط مصرف کنندگان دستگاه های صوتی مورد استقبال قرار خواهد گرفت. غول های تکنولوژی امروزه بر تکنولوژی های صوتی آینده باهم رقابت می کنند و بهتر است سعی کنیم اپلیکیشن های صوتی Siri، OK Google، Cortana و Alexa را به صورت روزانه مورد استفاده قرار بدهیم.
به احتمال زیاد همه ی ما در آینده یک دستگاه شفاف و مخفی را بر گوش هایمان می گذاریم و به وسیله ی آن صدای تمام جهان اطرافمان را می شنویم و می توانیم تماس بگیریم، اس ام اس دهیم، و مسیر درست را از طریق گوشیمان بشنویم.
منبع: Phone calls can be beamed right into your central nervous system